Uttalelser

Les om andres erfaringer og anbefalinger:

”Å være hos Lene var helt fantastisk! Hun var en veldig god støtte og hjelp både før og etter fødsel. Dagen etter termin var jeg på modningsakupressur og jammen kom Axel i en fei ikke lenge etter på! Vi hadde noen trøblete dager og uker etter fødsel i forbindelse med amming og der var Lene til stor hjelp! Hun kom hjem til oss og bistod oss igjennom de tøffeste dagene! Det var så godt å kunne rådføre oss med en som vi følte oss trygg på, og slippe å forholde oss til så mange! Tusen takk! Vi er strålende fornøyd!
Klem Anette, Fredrik og Axel»

«Det var større å bli pappa enn jeg forestilte meg. Har vel aldri vært mer rørt. Det var en tøff fødsel, men både keisersnitt og sugekopp ble unngått selv om det ble vurdert av sykehuset. Cathrine var beintøff og kurset med deg, Lene, var usedvanlig viktig i så henseende. Er støl etter å gi massasje i timevis, men det var verdt det.Alt står veldig bra til med Cathrine og babyen. Kurset ditt kan på det sterkeste anbefales. For meg som partner var det helt genialt.»

«The most beautiful boy in the world…(my hormones, sorry!)
He came at 23:46 9 June and was 3454g and 52cm… Incredible birth… Incredible experience totally natural… But of course with such a good doula… Thanks Lene, without u I would not make it…»